вівторок, 18 жовтня 2016 15:40

У теплий сирний салат овочі ріжуть великими кубиками
5

Фото: vk.com/valioclub

Теплий салат є одночасно закускою та основною стравою. Готується легко. Потрібно просто все порізати, а потім поставити в духовку. Відрізняє цей салат від запіканки варене яйце, яке є родзинкою усієї страви. Для аромату додають часник, базилік та орегано.

Інгредієнти:

Сир твердий 22% 50 г

Картопля 500 г

Цибуля 50 г

Морква 50 г

Часник 15 г

Перець болгарський 50 г

Оливкова олія 25 мл

Сухі трави (базилік, орегано) 15 г

Яйця 2 шт.

Цибуля 10 г

Сіль 5 г

Перець чорний мелений 5 г

Приготування

Картоплю очистити, але якщо картопля молода, то досить добре вимити. Цибулину очистити і нарізати кільцями, моркву очистити і нарізати кружечками. Перець нарізати соломкою, часник - тонкими скибочками.

Овочі перемішати, посолити, поперчити, заправити оливковою олією і сухими травами.

Викласти овочі в форму, застелену пекарської папером. Запікати в розігрітій духовці (160С) 50 хвилин до готовності картоплі.

Читайте також: Міні-піци з лаваша печуть 10 хвилин

Яйця зварити "в мішечку", опустивши сирі яйця в киплячу солону воду на 5 хвилин.

Готовий теплий салат викласти на тарілки, посипати натертим на дрібній тертці сиром. Прикрасити половинкою яйця і цибулею.

Зараз ви читаєте новину «У теплий сирний салат овочі ріжуть великими кубиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі