понеділок, 22 жовтня 2012 11:40

У студентський суп додають плавлені сирки

У студентський суп додають плавлені сирки
Фото: gotuemo.com

"Я недавно стала студенткою і переїхала до київського гуртожитку, - розповідає жителька  містечка Березань на Київщині Юля Лялька. - Готувати нема коли, бо дуже втомлюємося  на заняттях, і з продуктам туго, то старші дівчата навчили  варити студентський сирний суп".

Дівчина кидає у киплячу воду картоплю, нарізану шматочками. Коли та звариться, додає  сіль, перець і натертий на тертці сирок "Дружба" або "Янтар". Їх попередньо витримує у морозилці. На літр води потрібно не менше 2-х сирків. В кінці додає зелень.

"У тарілку з супом для смаку кладемо сухарики із присмаком часнику. Якщо  є трохи  більше часу на готування, то на сковорідці обсмажую дрібно порізані цибулю, моркву. Якщо  є, ріжу кубиками   курячу грудку чи копчену ковбасу. Кидаю в кінці варіння. Копченості додають аромату", - каже студентка.

Удома вона готує сирний суп, урізноманітнивши його.

"Обсмажую 2 цибулини в олії, додаю 500 г фаршу і теж підсмажую. Кидаю це все у каструлю з бульйоном , хай кипне. Потім  кладу туди ж баночку порізаних консервованих шампіньйонів  або будь-яких смажених грибів і 300 г плавленого сиру.  В кінці обов'язково  додаю  петрушку, сіль, перець.  Мама з татом кажуть, що просто смакота. І швидко готується".

 

Зараз ви читаєте новину «У студентський суп додають плавлені сирки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі