середа, 23 квітня 2014 10:56

Томатний крем-суп готують в сковороді

Томатний крем-суп готують в сковороді

Навесні хочеться чогось легкого, але одночасно ситного. Щоб сніданок був саме таким, пропонуємо вам рецепт томатного крем-супу. Ще один плюс: у томатах міститься лікопін, який допомагає схудненню.

 

 

 

 

Інгредієнти:

- рожеві помідори - 150 г

- морква - 20 г

- цибуля - 20 г

- часник - 5 г

- селера - 20 г

- рис - 10 г

- базилік - 5 г

- сіль, перець за смаком

Приготування:

На добре розігрітій сковорідці з олією обсмажте очищені і нарізані часник, цибулю, моркву і селеру.

Бланшируйте помідори і додайте їх до обсмажених овочів.

Додайте в сковорідку рис, доведіть до готовності.

Перебийте всі інгредієнти в блендері, процідіть, додайте сіль і перець за смаком.

Прикрасьте суп гілочкою базиліка, подавайте з сухариками.

Зараз ви читаєте новину «Томатний крем-суп готують в сковороді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі