Багато українців готують на сніданок омлет.
Це швидко, просто, ситно і смачно, пише pixelinform.
Але не у всіх виходить пишний та на вигляд апетитний омлет. Адже після приготування він опадає.
Тому слід додати один додатковий інгредієнт у класичний рецепт, щоб удосконалити його. Йдеться про лимонний сік.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японська страва: як за сім хвилин приготувати пишний торт-омлет
Достатньо використовувати лише кілька крапель. На смак така хитрість не впливає, але омлет виходить легшим, пишним і ніжним.
Щоб такий лайфхак спрацював, треба виливати яєчну масу на розігріту сковороду. Також при смаженні краще використовувати вершкове масло.
Омлет на сніданок можна подати в незвичайній формі. Наприклад, у формі кексів. Така подача сподобається усім, особливо дітям.
Маленькі акуратні "кексики" з омлету з шинкою, сиром, овочами та зеленню виходять просто неймовірно смачними, а готувати їх дуже просто. Вони виглядають дуже апетитно.
Коментарі