![В оформленні своїх десертів кондитер прагне зобразити красу космосу й усього живого, що є на Землі.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/875/875265_1_w_570_lq.jpg?v=0)
![В оформленні своїх десертів кондитер прагне зобразити красу космосу й усього живого, що є на Землі.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/875/875265_2_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![В оформленні своїх десертів кондитер прагне зобразити красу космосу й усього живого, що є на Землі.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/875/875265_3_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![В оформленні своїх десертів кондитер прагне зобразити красу космосу й усього живого, що є на Землі.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/875/875265_4_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![В оформленні своїх десертів кондитер прагне зобразити красу космосу й усього живого, що є на Землі.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/875/875265_5_a_135_100_lq.jpg?v=0)
Московський кондитер Юлія Кедярова випікає яскраві торти з космічним і квітковим декором. Основою для її десертів є коржі різних видів, зокрема медові, шоколадні, ванільні, морквяні, ягідні, червоний бархат.
З бісквіту, крему й глазурі Юлія створює цілі галактики з різнокольоровими планетами й завитками різнобарвної глазурі. Є серед її солодких шедеврів і торти з секретом. Зовні вони оформлені по мінімуму, тоді як усередині рясно прикрашені кремовими квітами й метеликами з шоколаду. Пише дизайнерський ресурс MyModernMet.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надзвичайно милі 3D фігурки з молочної піни, які піднімають настрій
Раніше показали 3D торти із желатину, які шкода їсти. Автором їх є кондитер Сью Хенґ Бун із Сіднея. На виготовлення одного десерту в неї йде до 4-х годин.
Коментарі