вівторок, 22 липня 2014 10:00

Незвичайний гарнір з карамелізованою морквою готують з цукром і зеленню

Карамелізована морква з зеленню - ідеальний гарнір до м'ясних і рибних страв. Пропонуємо вам спробувати цей незвичайний гарнір.

 

Інгредієнти:

- морква - 1 кг

- вершкове масло - 125 г

- цукор - 5 ст.л.

- мелений перець - за смаком

- рубана зелень - за смаком

Приготування:

Дрібну молоду моркву помийте, відріжте кінчики, очистіть і ще раз промийте.

Складіть моркву в киплячу воду і варіть 7-10 хвилин. Рідину злийте.

Вершкове масло розтопіть, додайте моркву і тушкуйте кілька хвилин.

Всипте цукор і смажте близько 10 хвилин до готовності.

Посипте моркву меленим перцем і рубаною зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Незвичайний гарнір з карамелізованою морквою готують з цукром і зеленню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі