вівторок, 14 квітня 2015 11:58

Мус із зеленого горошку подають з тостами і пармезаном

Теплі дні все більше нагадують про те, що скоро літо, а значить, саме час подумати про здоровий раціон, щоб бути готовими до купального сезону на всі 100%. Пропонуємо вам варіант корисного перекусу - зелений мус з горошку. Подавайте його разом з грінками або тостами, редисом і пармезаном.

 

Інгредієнти:

- листовий желатин 3 шт.

- 200 г зелений горошок

- цукор за смаком

- сіль за смаком

- мелений перець за смаком

- вершки для збивання 80 мл

Приготування:

Замочити листової желатин в холодній кип'яченій воді на 5 хвилин.

Налити в каструлю воду, довести до кипіння і додати зелений горошок. Відварити протягом декількох хвилин. Злити рідину.

За допомогою блендеру змолоти горошок в пюре.

Віджати желатин і додати в тепле пюре з горошку. Ще раз збити.

Протерти через сито, приправити за смаком цукром, сіллю і перцем. Остудити протягом 30 хвилин.

Холодні вершки збити до м'яких піків, додати до горошку і перемішати. Поставити в холодильник мінімум на 2 години.

Зараз ви читаєте новину «Мус із зеленого горошку подають з тостами і пармезаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі