пʼятниця, 17 липня 2020 17:46

Літні вареники: розкрили рецепт із зеленню

Вареники – страва, яка ніколи не набридає. Кожна українська господиня готує їх по-своєму. Вони щоразу різні завдяки різним начинкам – від пряно-солоних до фруктово-солодких.

Особливо популярні ліниві вареникі, приготування яких займає менше часу. Влітку смакують вони із зеленню.

Автор: segodnya.ua
  Як приготувати ліниві вареники із зеленню
Як приготувати ліниві вареники із зеленню
Інгредієнти:
400 г сиру

1 яйце

4 ст.л. борошна

2 ст. л. манної крупи

2 гілки базиліка

3 гілки петрушки або кропу

Приготування:

Сир змішати з яйцем. Додати борошно і манну крупу, перемішати.

Потім всипати дрібно нарізані трави, посолити. Добре перемішати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати низькокалорійну кабачкову ікру

Зібрати тісто в кулю, загорнути в плівку і поставити на 30 хв. у холодильник. Потім розділити на невеликі шматочки.

Відварити в підсоленій воді, щоб спливти. Воду злити.

Подавати ліниві вареники з вершковим маслом і сметаною. Страву можна посипати тертим сиром.

Ліниві вареники - чудова альтернатива класичному сніданкові. Готують їх з різними начинками. Особливо гармонійно поєднуються з вишнею.

Про них далі у статті.

Зараз ви читаєте новину «Літні вареники: розкрили рецепт із зеленню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі