пʼятниця, 23 червня 2017 14:05

Легкий салат з полуницею заправляють перцем чилі

Автор: фото надане прес-службою Євгена Клопотенко
  Салат з полуницею та фенхелем заправляють перцем чилі
Салат з полуницею та фенхелем заправляють перцем чилі

В літній час обов'язково варто потішити своїх близьких неймовірно смачними стравами із сезонних овочів та фруктів.

Переможець 5 сезону програми "МастерШеф" Євгеній Клопотенко пропонує легкий салат з полуницею та фенхелем.

Інгредієнти:

Полуниця - 70 гр.

Фенхель - 100 гр.

Оливкова олія - для заправки.

Перець чилі - за смаком.

Приготування:

Фенхель і полуницю нарізаємо на середні слайси.

Перець чилі очистити від кісточок та дуже дрібно нарізати.

У мисці змішуємо оливкову олію, сіль і трохи перцю чилі.

Додаємо основну начинку з фенхелем і полуницею.

Легкий, пряний та солодко-гострий салат готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних десертів із полуниці

З полуниці виходять смачні десерти і поживні сніданки. Сирна запіканка - якраз з таких. У ній полуницю можна поєднувати й з іншими ягодами.

В результаті виходять смачні страви на сніданок, які можна щодня змінювати, додаючи нові інгредієнти.

Зараз ви читаєте новину «Легкий салат з полуницею заправляють перцем чилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі