понеділок, 09 листопада 2020 11:45

Крабовий салат по-новому: як подати порційно салат у формі закусок

Салат з крабовими паличками можна подати новим способом. Наприклад, з сиром і на шпажках.

На відміну від класичного рецепту крабового салату з кукурудзою, огірком і рисом цей салат має більш цікавий смаковий букет. Часу на приготування потрібно небагато, тому страва відмінно впишеться в повсякденне меню. Та й інгредієнтів в цьому рецепті всього 4.

З цієї кількості інгредієнтів виходять 30 кульок.

Автор: art-lunch.ru
  Крабовий салат подають на шпажках
Крабовий салат подають на шпажках

Інгредієнти:

крабові палички 250 г

сир 100 г

яйця 2 шт.

майонез 100 г

Приготування:

Крабові палички дрібно натерти. Окремо так само подрібнити твердий сир і відварені охолоджені яйця.

Додати в миску 100 г тертих крабових паличок і майонез. У решти тертих крабових паличках обкачати кульки. Перемішати до однорідної маси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі рецепти: 3 вишукані страви готувати 30 хвилин

З отриманої маси сформувати кульки розміром з волоський горіх. Це приблизно 3 см в діаметрі, щоб зручніше їсти.

Їх обкачати у крабовій стружці. Акуратно викладсти кульки на тарілку і поставити в холодильник на 30 хв.

За останні роки японська кухня щільно увійшла в раціон українців. Наразі важко уявити людину, яка жодного разу не куштувала суші. Рол "Філадельфія" один із найбільш популярних. Щоб спробувати його не обов'язково йти в ресторан та витрачати на це шалені гроші. Приготувати можна й вдома. Так страва вийде дешевшою та буде 100% свіжою. Адже усі процеси: від закупівлі продуктів до подачі страви на стіл - контролюватимете лише ви.

Зараз ви читаєте новину «Крабовий салат по-новому: як подати порційно салат у формі закусок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі