вівторок, 26 квітня 2016 10:11

Яскравий десерт готують із замороженої полуниці
4

Фото: i.ovkuse.ru

Полуничний фадж - молочний ірис або щербет, тільки трохи приготований за іншою технологією. Він виходить дуже смачним і солодким. Це чудова заміна цукерок для дітей . Вони настільки його полюблять, що потрібно буде за один раз готувати кілька порцій цього десерту і зберігати прозапас.

Інгредієнти:

Згущене молоко - 340 мл

Цукрова пудра - 600 г

Масло - 30 г

Заморожена полуниця - 275 г

Лимонний сік - 2 ст. л.

Приготування:

Помастити маслом форму для випічки.

Змішати згущене молоко, цукрову пудру і вершкове масло у великій каструлі.

Довести до кипіння на середньому вогні.

Додати полуницю і лимонний сік. Варити, постійно помішуючи, щоб температура суміші досягла 112-115 ° C або до стану "м'якої кульки". Капнути суміш в склянку з холодною водою. Вона повинна утворити кульку, а не розпливтися.

Читайте також: Різнокольорові яйця-желе цікаво готувати з дітьми

Зняти з вогню і швидко перелити масу у форму. Коли суміш злегка затвердіє, зробити візерунки ножем.

Коли повністю охолоне можна різати.

Зараз ви читаєте новину «Яскравий десерт готують із замороженої полуниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі