неділя, 04 квітня 2021 10:01

Ярославський поділився секретом приготування незвичайних сирників

Ярославський поділився секретом приготування незвичайних сирників
Час приготування 30 хв. Фото: yaroslavskyi_vova/instagram

Суддя кулінарного реаліті-шоу "Мастер шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом сирників з топленого молока.

Про це написав у instagram.

"Сир з топленого молока насичений корисними речовинами та неймовірними смаками. Давно мріяв знайти гарного фермера та зробити саме такі сирники, бо виходять неперевершеними. Головний секрет - в будь-якому випадку м'який сир необхідно віджати від зайвої вологи. Робимо це через звичайний, вафельний рушник. Ще один секрет - не перемішувати сирники довго - мені подобається, коли в середині бачу крупинки", - пояснює Ярославський.

Інгредієнти:

сир з топленого молока - 300 г

жовток - 1 шт.

цукор - 25 г

борошно - 25 г

Приготування:

Змішати сир, яйце, цукор та борошно. Сформувати сирники. Вироби не варто робити товстими, бо можуть залишитися сирими. Обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки, потім запекти в духовці, або досмажити ще по разу з усіх боків під кришкою. Подати зі сметаною, варенням чи згущеним молоком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька Шарлотка по-новому від судді "МастерШеф"

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом курки Качаторі з грибами, яку легко готувати вдома. Страва в томатно-овочевому соусі ситна та соковита.

Зараз ви читаєте новину «Ярославський поділився секретом приготування незвичайних сирників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі