пʼятниця, 05 січня 2018 01:37

Учасниця "Голос. Діти" зіграла красуню-серцеїдку у серіалі "Школа"

Одну з ролей у новому серіалі "Школа" виконала учасниця другого сезону проекту "Голос. Діти" 16-річна Анна Тринчер. Співачка зіграла школярку Нату — подругу головної героїні Лоли, найпопулярнішої дівчини у школі. Анна примірила образ красуні, яка полонить серця багатьох хлопців.

Зйомки проекту стали першими для дівчини, повідомляє 1+1.

Автор: instagram / annatrincher_official
  Анна примяріла  образ красуні, яка полонить серця багатьох хлопців
Анна примяріла образ красуні, яка полонить серця багатьох хлопців

"Мені було дуже складно зніматися, адже я не звикла до такого темпу роботи. - каже Анна Тринчер. - Але те, який досвід отримала під час роботи, компенсувало всі негаразди та втому. Коли вимикалися камери, ми продовжували поводитися так само, як і в кадрі. У серіалі ми такі, як і в житті. У перервах між сценами на всю школу ми вмикали музику, танцювали, співали, грали і знімали відео в Інстаграм".

На своїй сторінці в Інстаграм Анна опублікувала коротке відео із серіалу.

"Ну що, хлопчики, хто хотів із Натою в кіно? Потрібно дуже постаратися! Найкрутіша дівчина як-не-як" - прокоментувала відеоролик Тринчер.

Автор: 1+1
  "У перервах між сценами на всю школу ми вмикали музику, танцювали, співали, грали і знімали відео в Інстаграм"
"У перервах між сценами на всю школу ми вмикали музику, танцювали, співали, грали і знімали відео в Інстаграм"
Автор: 1+1
  Анна Тринчер (перша зліва) зіграла школярку Нату — подругу головної героїні Лоли, найпопулярнішої дівчини у школі
Анна Тринчер (перша зліва) зіграла школярку Нату — подругу головної героїні Лоли, найпопулярнішої дівчини у школі

"Усе, що відбувається в нашому серіалі, є в житті сучасних підлітків, - вважає учасниця "Голосу. Діти". - Я навчаюся в 11-му класі, тому можу з легкістю говорити про це. Багато моїх однолітків потрапляють у складні ситуації пов'язані з наркотиками, алкоголем. Деякі дівчата стають мамами вже в 10-му класі. Мені здається, що наш серіал змусить задуматися багатьох школярів, чи відповідають вчинки їхньому віку".

Серіал "Школа" вийде у січні на "1+1". Сюжет розгортається навколо пари молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської Алексом. Це знайомство змінює життя молодих людей. Для написання сценарію серіалу були використані реальні історії з життя учнів випускних класів, розказані їхніми батьками.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Голос. Діти" зіграла красуню-серцеїдку у серіалі "Школа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі