вівторок, 16 лютого 2010 09:23

Галкін витратить на внутрішню обробку свого замку 30 млн євро

Галкін витратить на внутрішню обробку свого замку 30 млн євро

За підрахунками фахівців, внутрішня обробка і убрання заміського будинку Максима Галкіна обійдуться йому в три рази дорожче, ніж будівництво замку.

Максим Галкін давно вже будує маєток під Звенигородом, в селі Грязь. Шестиповерхова будівля з червоної цегли, зовні оброблена мармуром, підземний гараж на чотири машини, два будинки для прислуги, оранжерея, зимовий сад - все це обійшлося пародистові в 10 мільйонів євро. І це не рахуючи вартості ділянки площею в 1 гектар. За деякими підрахунками, на внутрішню обробку Галкін витратить ще 30 мільйонів євро.

За задумом господаря, інтер"єр витриманий в англійському стилі - стильно та дорого. Для відтворення духу вікторіанської епохи Максим замовляє предмети декору "під старовину", а також антикварні меблі.

У 300 євро за квадратний метр обійшлися вітражні вікна, кухня, оформлена під старовину, оцінюється приблизно в 700 тисяч євро. У спальню, розташовану в башті на останньому поверсі, артист замовив італійський гарнітур - з квадратним ліжком і балдахіном. Добратися туди можна на ліфті або по різьблених сходах, виготовлених на замовлення за 100 тисяч євро.

Окрема кімната запланована для Алли Пугачової, виконана вона буде в червоних тонах. У будинку передбачена і дитяча, мабуть, для племінників Галкіна, оскільки своїх дітей у нього поки немає.

Всі кімнати буду прикрашені антикварними статуями і картинами, які Максим привозить зі всіх кінців світу.

Особливою гордістю артиста є обсерваторія, що зайняла найвищу башту замку. Для неї він придбав не тільки різнокаліберні телескопи, але і витонченіші прилади типу астролябії.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Галкін витратить на внутрішню обробку свого замку 30 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути