вівторок, 12 січня 2010 12:01

Галкін проміняв Пугачову на молоду брюнетку (ФОТО)
6

Максим Галкін провів різдвяні канікули без Алли Пугачової. Відомий гуморист відправився підкорювати альпійські вершини в компанії молоденької дівчини-інструктора.

Пишно зустрівши Новий рік разом з Аллою Борисівною в заміському будинку у Олександра Буйного, Максим Галкін упакував у валізу свій чорний гірськолижний костюм і відправився в Куршевель, щоб продемонструвати тусовці свої навички стояти на лижах. Кохану 33-річний артист з собою брати не став.

Всі чотири дні, що Максим провів серед снігів, його супроводжувала чарівна брюнетка, яка стоїть на лижах так, ніби займається цим з народження. Після приїзду в село багачів парочка поселилася на висоті 1850 метрів в найпопулярнішому цього сезону у російської еліти готелі Cheval blanс, вартість двомісного номеру в якому на добу складає 7850 євро.

Не рахуючи рідкісних прогулянок по вулиці Круазет, пара весь час проводила в горах. Як стало відомо, таємнича супутниця артиста є його особистим інструктором з гірських лиж.

Ті, хто спостерігав за катанням Максима, із задоволенням відзначали не тільки зростаючу на очах лижну майстерність артиста, але і його оновлену зачіску, з якою він став схожий на Діму Білана.

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Галкін проміняв Пугачову на молоду брюнетку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі