понеділок, 08 лютого 2010 13:07

Пугачова не внесла до заповіту онука та Галкіна

Пугачова не внесла до заповіту онука та Галкіна

До 60 років Алла Пугачова накопичила солідний статок, але досі не було відомо, хто стане спадкоємцем зірки. Днями Примадонна дала своїй волі офіційний статус. У документі вона не згадала свого молодшого онука Дені Байсарова.

За конфліктом Байсарова та сім"ї Примадонни за право опіки над Дені стежила вся Росія. Зараз 11-річний хлопчик велику частину часу проводить в будинку свого батька, лише зрідка зустрічаючись з мамою Крістіною Орбакайте. Алла Пугачова, яка активно боролася за онука, не стерпіла, коли він чесно повідомив на прес-конференції, що хоче жити з татом і в прямому ефірі федерального каналу випалила: "Зрадник!" Мабуть, Алла Борисівна вирішила покарати Дені і не вписала його ім"я в заповіт.

Руслан Байсаров знає про таке рішення співачки, але ситуацію коментувати відмовляється.

"Я взагалі не знаю, коли вони останній раз зустрічалися", - сказав він.

За словами друзів сім"ї Пугачової, Алла Борисівна не хоче бачити онука вже майже п"ять місяців - з часів скандалу.

У заповіті, складеному Примадонною, фігурує два прізвища. Головною спадкоємицею співачка призначила свою єдину дочку Крістіну Орбакайте. Їй дістанеться вся нерухомість, автопарк, грошовий статок і коштовності Алли Борисівни. Про точний розмір майна зірки мало хто знає, але навіть за приблизними підрахунками воно досить пристойне: п"ятикімнатна квартира в районі Арбату, двоповерховий будинок на Істрі, нерухомість в Маямі, п"ять машин представницького класу, долі в різних бізнес-проектах.

Другою людиною, згаданому в документі, став старший онук Пугачової, Микита Прєсняков. Йому Алла Борисівна заповідала всю свою творчу спадщину - авторські права на пісні.

Багато хто очікував, що частина спадку дістанеться Максиму Галкіну, адже він вже майже десять років весь час знаходиться поряд з Пугачовою, а останні два роки співачка називає його своїм чоловіком. Але пародист відмовився від грошей зірки. За даними журналу Forbes його заробіток складає 5,7 мільйонів доларів на рік, так що він цілком може обійтися і без спадку Алли Борисівни.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Пугачова не внесла до заповіту онука та Галкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі