середа, 10 листопада 2010 17:33

Звєрєв надсилає Білик повідомлення о четвертій ранку

Звєрєв надсилає Білик повідомлення о четвертій ранку

Під час дня народження телеканалу "Інтер", якому виповнилося 14 років, українська співачка Ірина Білик розповіла нові подробиці своїх стосунків з Сергієм Звєрєвим і обмовилася, що у неї новий коханець, за національністю українець.

"Як я можу лаятися з Звєрєвим, він мене багато чому вчить, він говорить, що для того, щоб бути відомим, треба говорити погані слова і показувати страшні місця. Але, взагалі, він чудовий, він мені сьогодні прислав смс-ку о четвертій ранку, після такого навіть спати важко", - говорить Ірина Білик.

Після цих слів співачка різко замовкла і вже пошепки додала, що "десь там стоїть її коханець і треба говорити тихіше, а то він почує, а він ревнивий".

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик розірвала стосунки зі своїм громадянським чоловіком Дмитром Дікусаром і записала пісню з Сергієм Звєрєвим, після чого почали ходити чутки, ніби у зірок роман.

Glamurchik

Зараз ви читаєте новину «Звєрєв надсилає Білик повідомлення о четвертій ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі