четвер, 04 листопада 2010 00:00

Ірина Білик зачинялась у вагончику зі Звєрєвим

Автор: фото з сайта www.kp.ua
  Співачка Ірина Білик бере участь у шоу ”Зірка+зірка” з російським стилістом Сергієм Звєрєвим
Співачка Ірина Білик бере участь у шоу ”Зірка+зірка” з російським стилістом Сергієм Звєрєвим

Минулого понеділка на дуель у шоу "Зірка+зірка" потрапили пари Настя Каменських і Марія Берсенєва, Ірина Білик і Сергій Звєрєв.

Зйомки проходять у понеділок в павільйоні на столичній ВДНГ.

— Більше шоу дивитися не буду, якщо Каменських і Берсенєва вилетять. Це єдина пара, на яку можна було глянути, — ділиться враженнями охоронець. — Я все жду-жду кофейний "порш" Насті, але ж вона вже, може, не приїде. Подумаєш, вона рідко з нами віталася, мабуть, настрою в неї тоді не було. Зате красива. А от як могли вибрати отого губатого — я не знаю. Не то чоловік, не то баба. А туфлі на якій платформі вдягає. Тьфу! — каже про російського стиліста Сергія Звєрєва, 47 років.

Ближче до зйомок учасники шоу починають метушитися. Усі без макіяжу, тому забороняють себе фотографувати. Часто палять і п'ють розчинну каву із пластмасових стаканів. Біля гримерок для них накрили фуршет. Усі гримуються в павільйоні, де й проходить шоу. Лише для Звєрєва та 40-річної співачки Ірини Білик орендували окремий вагончик на вулиці. Вони зачиняються там і гримуються. Організаторам Ірина сказала, що в неї алергія на пил. Охоронець вважає, що співачка капризує:

— Удень оренда цього вагончика обходиться в 7 тисяч гривень. Найкращий тільки в президента. Тут є кухня, спальня і душ. Таку гримерку часто заказує Кіркоров.

Глядачі в кулуарах обговорюють пару Олександр Буйнов та Інна Цимбалюк. Кажуть, що в них є шанс на перемогу, оскільки на сцені ті грають закоханих. Інна ж вважає, що плюс їхньої пари у віковій різниці.

— Саша щось бачить по-своєму, я по-своєму. Але ми находимо спільну мову, бо він же досвідчений співак. До того ж ми в нормальному розумінні цього слова закохалися і зрозуміли одне одного, — Цимбалюк сидить у великому рожевому кріслі, їсть суп.

Ближче до зйомок з'являється російський актор 33-річний Олексій Панін. У руках тримає пакет із "Мегамаркету". Засмаглий, у чорному до колін плащі, джинсах і в туфлях із довгим носком. Його дует зі співачкою Саті Казановою вже вибув із проекту.

— Я только что с самолета. Прилетел с Нью-Йорка. Я ж не знал, что так быстро вылечу. А у меня на это число был зарезервирован билет с Нью-Йорка на Киев, а потом на Москву. Поэтому и заехал в гости, — пояснює.

Перед зйомками організатори переймаються, куди ж сів Панін. Біжать дивитися, чи дали йому місце в залі. Заспокоюються, коли бачать, що актор присів біля суддів.

— Панін часто приїжджав на репетицію із кульком, — пригадує охоронець. — Якось викладає з нього на стіл "Первачок" і закуску. І каже нам: "Так, хлопці, давайте по 100 грам". Ми ж на роботі, тому відмовилися. Тоді він зібрав усе це назад, пішов у гримерку, там наквасився і поїхав спати в готель. Навіть на репетиції не був.

Зйомки закінчуються у вівторок о п'ятій ранку.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик зачинялась у вагончику зі Звєрєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі