середа, 10 липня 2024 14:20

Зрадниця Повалій приїхала в окупований Луганськ і видавила сльози
3

Таїсія Повалій
Фото: Скріншот
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій розказала про свою поїздку в тимчасово окупований Луганськ.

В інтерв'ю пропагандистам артистка видала, що сумувала за рідними землями й намагалась видавити сльози.

"Я була в Луганську недавно зовсім. Ти не уявляєш, я ніби побувала вдома. Як мене зустрічали діти. Як мене зустрічали люди. Один хлопець не вірив, що я приїхала. Він на репетиції побачив мене і цілий день простояв біля моєї гримерки. І він сказав: "Для мене це дуже важливо. Є всі артисти, а є Таїсія Повалій". Зараз буду плакати. Це дуже зворушливо", - сказала путіністка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Ротару у своєму стилі відреагувала на обстріл "Охматдиту"

На цьому цинічність Повалій не закінчилась. Вона почала маніпулювати дітьми й звернулась до Києва.

"Коли мені робили зачіску, вони взагалі співали пісні й не давали мені пройти. Думала, не буду плакати. Я потім пост виклала - у цьому концерті брав участь гурт із Донецька. Вони співали "Когда закончатся выстрелы, когда замолкнут орудия". Пам'ятаєш таку пісню? Я виставила пост і написала, що слухайте, Київ, ви послухайте дітей", - видала зрадниця.

Напередодні повномасштабного вторгнення росіян Повалій виїхала до країни-агресорки, де отримала російське громадянство та публічно підтримала Кремль. Вона неодноразово наголошувала, що підтримує диктатора Володимира Путіна й навіть взяла участь у виборах. Крім цього Повалій закликала захопити всю Україну.

У вересні 2023 року зрадниця виступила на концерті у тимчасово окупованому Луганську. Тоді прямо зі сцени вона висловилася на підтримку російських загарбників та героїзувала їхню участь у війні проти України.

У лютому цього року СБУ повідомила путіністці про заочну підозру.

Зараз ви читаєте новину «Зрадниця Повалій приїхала в окупований Луганськ і видавила сльози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі