понеділок, 01 березня 2021 13:12

"Золотий глобус 2021". Найефектніші образи зірок на церемонії нагородження
10

Цьогоріч церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус" відбулася 28 лютого. Зйомки проходили в Лос-Анджелесі та Каліфорнії, куди завітали актори. Деякі зірки не змогли бути присутніми на заході, тому приєдналися до церемонії онлайн.

Gazeta.ua зібрала найкращі вбрання голлівудських акторок.

Зірка фільму "Чаклунка: Повелителька темряви" Ель Феннінґ обрала для церемонії атласну довгу сукню від Gucci. Волосся зібрала у високий пучок. Образ доповнила ніжним макіяжем та довгими сережками.

Джейн Леві, відома завдяки головній ролі в серіалі "Передмістя", одягнула сукню синього кольору з вирізом на спині. Волосся розпущене.

Аманда Сайфред, яка зіграла головну героїню в фільмі "Любий Джон", взяла участь у заході онлайн. Вона постала у вечірній сукні з оголеною спиною.

Ель Феннінґ обрала для церемонії атласну довгу сукню від Gucci
Фото: instagram.com/ellefanning
Джейн Леві одягнула сукню синього кольору з вирізом на спині
Аманда Сайфред постала у вечірній сукні з оголеною спиною
Реджина Кінг постала у вечірній темній сукні від Louis Vuitton
Сальма Гаєк одягнула червону сукню від Alexander McQueen

Акторка з мінісеріалу "Ферзевий гамбіт" Аня Тейлор-Джой обрала смарагдову сукню з пікантним декольте та пальто від Dior.

Режисерка та оскароносна акторка Реджина Кінґ постала у вечірній чорній сукні від Louis Vuitton.

Сальма Гаєк одягнула червону сукню від Alexander McQueen. Образ доповнила вечірнім макіяжем та коштовностями.

Кейт Гадсон постала в темній сукні бренду Louis Vuitton. Зробила денний макіяж та хвилясте волосся.

Акторка з серілу "Теорія великого вибуху" Кейлі Куоко обрала сіру пишну сукню Oscar De La Renta.

Лілі Коллінз, яка зіграла головну роль у серіалі "Емілі в Парижі", позувала у вбранні, яке вдало підкреслює її струнку фігуру. Образ доповнила коштовностями та яскравим макіяжем.

Ніколь Кідман одягнула чорну сукню від Louis Vuitton. Волосся зібрала в зачіску.

Уперше в історії церемонія вручення престижної кінопремії "Золотий глобус" відбулась у віртуальному форматі. 28 лютого 78-ма церемонія транслювалася із 2 американських мегаполісів - Нью-Йорка та Лос-Анджелеса. Номінанти також були представлені дистанційно. Цьогоріч уперше в номінації кращого кінорежисера були представлені одразу 3 жінки. Найкращою режисеркою стала Хлоя Чжао зі стрічкою "Земля кочівників". Крім того, вели нагородження акторки Елізабет Фей та Емі Мередіт Полер.

Зараз ви читаєте новину «"Золотий глобус 2021". Найефектніші образи зірок на церемонії нагородження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі