середа, 07 березня 2012 16:30

Знімок дочки Світлани Лободи оцінюють у вартість весілля Тіни Кароль

Знімок дочки Світлани Лободи оцінюють у вартість весілля Тіни Кароль

Світлана Лобода в день пологів повинна була летіти на великий концерт групи "ВІА Гра" в Москву. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"І ми дивом примудрилися не полетіти. Тому що в принципі ми планували народжувати в літаку", - зазначила вона.

Нагадаємо, 9 квітня 2011 співачка народила дочку Євангеліну. На торішню церемонію вручення премії "Найкрасивіші люди України" Лобода, перебуваючи на 8 місяці вагітності, прийшла в прозорій сукні. За словами співачки, її чоловік Андрій Цар гідно оцінив її вбрання.

"Андрій сказав, що я приголомшливо красива", - поділилася артистка.

Зазначимо, що співачці ніколи не вручали премії як самій красивій жінці України.

"Я вважаю себе дуже привабливою. І для мене це більш ніж достатньо. Набагато важливіше писати гарні пісні, кращі пісні для цієї країни і не тільки. Ось це мій стимул", - прокоментувала ситуацію Лобода.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Світлана Лобода роздяглася перед Андрієм Царем

Світлана зізналася, що українські видання пропонували гроші за фото її дочки.

"І не малі. За сімейне фото - мама, тато і дитина. Це була приблизно та сума грошей, яку пропонували Тіні Кароль за весілля", - підкреслила співачка. Кажуть, що Кароль за весілля пропонували близько $50 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Знімок дочки Світлани Лободи оцінюють у вартість весілля Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі