четвер, 12 січня 2012 12:51

Світлана Лобода застрягла в Австрії через сніжну лавину
8

Фото: Фото надані прес-службою Світлани Лободи

Різдвяні канікули співачка Світлана Лобода провела в Австрії в курортному містечку Ішгль.

"В мене там був сольний концерт, на який прийшло дуже багато місцевих відпочивальників. Після роботи ми багато катались на лижах, об'їдались і просто проводили час на свіжому повітрі", - зауважує Світлана.

Відразу після канікул Лобода намагалася вилетіти до Лос-Анджелесу, де планує записати свій новий альбом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода нічого не робить зі своїми губами

"Впала лавина і всі траси були закриті. Спочатку було красиво. Перші десять кілометрів ми ще якось їхали, а наступні 40 їхали із швидкістю 10 км/год. Пішла вже п'ята година, а нам ще 200 кілометрів до Цюриха. Під'їхали до підземки, а водій повертає в ліс і каже: "Я хочу зупинитись". Я офігела. А він іде до багажника і благополучно справляє свою потребу. Ми так і не змогли добратись до аеропорту в Цюрих і наш літак на Лос-Анджелес полетів. Чудовий початок відпустки", - засмутилась співачка.
Організатори навіть викликали вертоліт, щоб довезти Лободу до аеропорту, але через погодні умови посадку відмовили. До Лос-Анджелесу команда артистки добралася через день, дев'ятого січня.

"Добрались! Щастя є", - зраділа Лобода.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода застрягла в Австрії через сніжну лавину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі