пʼятниця, 06 вересня 2013 14:12

Жизель Бундхен показала "храм" для власної родини
8

Фото: фото:«All Over Press», Architectural Digest

Жизель Бундхен підхопила естафету зірок і теж пустила фотографів відомого видання до себе додому. На фото можна побачити у подробицях місце, де живе високооплачувана модель. Честь показати помешкання на своїх сторінках випала Architectural Digest

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камерон Діаз похизувалась своїми розкішними золотими апартаментами

Дім зірки побудований у Лос-Анджелесі, красуня не придбала разом з чоловіком Томом Брейді будинок, а побудувала його з нуля.

Архитектору Річарду Ландрі було не просто догодити парі. Зірки поставили йому за мету, побудувати таку будівлю, яка б вмістила всю їхню родину, у повному розумінні цього слова.

"У нас з Жизель восьмеро сестер на двох, – говорить Том, – так що і дітей багато. Цей будинок мы будували, як храм нашої родинимісце, де мы можемо насолоджуватися товариством один одного".

"Простота та затишок – ось, що мені подобається, – продовжує Жизель. – Я хочу жити у справжньому будинку, в якому ти можеш залізти з ногами на диван и просто розслабитися".

Маєток також побудований з використанням лише екологічно чистих матеріалів.

Зараз ви читаєте новину «Жизель Бундхен показала "храм" для власної родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі