четвер, 08 серпня 2024 09:46

Зірка "Титаніка" Кейт Вінслет у атмосферних образах знялась для глянцю
8

Кейт Вінслет
Фото: Alexi Lubomirski
Кейт Вінслет
Кейт Вінслет
Кейт Вінслет
Кейт Вінслет

Британська акторка, зірка "Титаніку" 48-річна Кейт Вінслет знялась для журналу Harper's Bazaar.

Стилісти підготували знаменитості атмосферні образи. Жінка позувала в полі та авто. Одягла джинси й білу сорочку.

Крім цього приміряла шоколадне, сіре та бежеве пальто. На решті кадрів Кейт показалась оголеною у воді.

В інтерв'ю акторка розповіла про свої секрети молодості й краси.

"Сон і здоров'я відіграють важливу роль у свіжому вигляді. Якщо я перевтомилася або відчуваю стрес, ніякий макіяж і зачіска не можуть замаскувати вплив цього на обличчя", - пояснила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу виклали перші офіційні фото "Міс Всесвіт Україна 2024"

Вінслет багато років дотримується правильного харчування. Крім цього не їсть м'яса, а за кілька днів до червоної доріжки відмовляється від солодощів і алкоголю.

"Я намагаюся піклуватися про себе протягом кількох днів до того моменту. Нічого шикарного чи дорогого... моєю головною порадою буде вода. Вода, вода, вода. Підтримуйте тіло зволоженим", - порадила зірка.

Що стосується спорту, Кейт займається на велотренажері й практикує плавання у холодній воді. На думку акторки, це поліпшує кровообіг та зберігає шкіру чистою.

Донька акторів Венсана Касселя та Моніки Белуччі 19-річна Дева знялась для обкладинки французького Elle. На головному кадрі модель позувала в полі. Одягла рожевий топ, розпустила хвилясте від природи волосся і зробила ніжний макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Титаніка" Кейт Вінслет у атмосферних образах знялась для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі