середа, 07 серпня 2024 14:26

У мережу виклали перші офіційні фото "Міс Всесвіт Україна 2024"
8

Аліна Пономаренко
Фото: instagram.com/lalialinaa
Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко
Аліна Пономаренко

20-річна Аліна Пономаренко знялась у першій офіційній фотосесії в ролі "Міс Всесвіт Україна 2024".

Для зйомки модель обрала блакитну сукню-рибку з пишним шлейфом і стразами. Образ доповнила контрастним макіяжем і розпущеним волоссям.

Відомо, що Аліна родом з Одеси. Після закінчення місцевого університету отримала спеціальність "Міжнародна юстиція та право". Тривалий час працює моделлю.

Минулого року Пономаренко перемогла на конкурсі "Міс Одеса" та увійшла до ТОП-10 міжнародного конкурсу Miss Supertalent-2023, що відбувся в Південній Кореї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річна офіцерка стала "Міс США 2024". Дивіться її фото

Крім моделінгу дівчина активно волонтерить. Вона створила соціальну ініціативу "Дерево любові", яка спрямована на підтримку бабусь і дідусів міста Одеси, що потребують допомоги.

Разом з командою Аліна забезпечує літніх людей медикаментами, продуктами харчування та речами першої необхідності. Також спілкується з ними та допомагає у повсякденних справах.

Також "Міс Всесвіт Україна" є донором крові. У вільний час Аліна займається художньою гімнастикою, йогою, читає, любить писати вірші та грати на фортепіано.

"Міс Всесвіт Україна" 26-річна Ангеліна Усанова здобула перемогу на конкурсі краси Miss Eco International-2024 у Єгипті. Для церемонії зірка одягла блискучу напівпрозору сукню і туфлі на підборах. Вона зібрала волосся і зробила насичений макіяж. Образ доповнила масивними прикрасами.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали перші офіційні фото "Міс Всесвіт Україна 2024"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі