вівторок, 04 жовтня 2011 18:05

Зірка "Сутінків" третій рік поспіль став найсексуальнішим чоловіком

Зірка "Сутінків" третій рік поспіль став найсексуальнішим чоловіком

У листопадовому номері британського журналу Glamour буде опублікований топ-50 найсексуальніших чоловіків світу, складений на основі голосування, проведеного серед читачок цього видання. Третій рік поспіль рейтинг очолює актор Роберт Паттінсон - виконавець головної ролі закоханого вампіра Едварда Каллена в кіносеріалі "Сутінки", повідомляє UK Press Association.

Широка публіка побачила Паттінсона на екрані після того, як він знявся в ролі Седріка Дігорі у фільмі "Гаррі Поттер і Кубок Вогню". Але відтоді Роберт не тільки подорослішав, а й освоївся у новому амплуа - героя-коханця, чия пристрасть пересилює природну спрагу крові.

І, судячи з усього, представниць прекрасної статі особливо приваблюють містичні персонажі - так як на другому місці в сексуальному рейтингу Glamour опинився американський актор Тейлор Лотнер, який виконує роль індіанця і вовка-перевертня Джейкоба Блека в тих же "Сутінках".

У першу п'ятірку також потрапили Джонні Депп (капітан Джек Воробей з "Піратів Карибського моря"), знаменитий футболіст Девід Бекхем (батько чотирьох дітей) і юний актор і співак Зак Ефрон.

У топ-10 потрапив також принц Гаррі. Принц Вільям після одруження перестав хвилювати читачок журналу Glamour.

У редакції журналу відзначають, що в опитуванні взяли участь більше 40 тис. осіб. На сайті Glamour можна знайти список з 70 кандидатів, але топ-50 буде опубліковано пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сутінків" третій рік поспіль став найсексуальнішим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі