вівторок, 27 вересня 2011 18:16

Зірку "Сутінків" зроблять хрещеним батьком

Зірку "Сутінків" зроблять хрещеним батьком

Зірка вампірської саги "Сутінки" Роберт Паттінсон прийняв рішення стати батьком. Актор погодився на пропозицію своєї подруги Матільди Старрідж, яка попросила його бути хрещеним її новонародженого сина.

З Матільдою 25-річна зірка спілкується з самого дитинства. Разом з її старшим братом, Томом Старріджем Паттінсон ходив до школи The Harrodian в Лондоні. 23 річна Матільда стала мамою в перший раз. Її малюк з'явився на світ 6 вересня. Молода мама звернулася до давнього приятеля з проханням хрестити її сина, і найпопулярніший вампір світу з радістю прийняв цю пропозицію.

Радісна подія негайно було відзначена Паттінсоном в компанії Тома Старріджа та їхніх дівчат, Крістен Стюарт і Сієни Міллер. Вечірка пройшла в одному із закритих клубів Лондона, повідомляє журнал Hello!.

Нагадаємо, що в середині вересня стало відомо, що у фільмі "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 1" герої Роберта Паттінсона та Крістен Стюарт одружаться.

У новій частині кінокартини можна буде побачити весілля і першу шлюбну ніч героїв, а ось основні сцени поки що тримаються в секреті. Четверта частина літературного джерела "сутінкової саги" Стефані Майєр виявилася найбільшою, тому було прийнято рішення поділити її на частини. Перша розповість про весілля, медовий місяць, народження дитини, душевні страждання Джейкоба і завершиться перед перетворенням Белли у вампіра. Друга ж частина буде більше схожа на бойовик. Перед глядачами постануть битви вампірських кланів не на життя, а на смерть.

Зараз ви читаєте новину «Зірку "Сутінків" зроблять хрещеним батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі