понеділок, 03 липня 2023 12:17

Зірка "Спіймати Кайдаша" нарвався на критику через нову роль
5

Тарас Цимбалюк знімається у воєнному серіалі
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk
Тарас Цимбалюк знімається у воєнному серіалі
Тарас Цимбалюк знімається у воєнному серіалі
Тарас Цимбалюк знімається у воєнному серіалі
Тарас Цимбалюк знімається у воєнному серіалі

Актор Тарас Цимбалюк знімається у новому серіалі.

Він неочікувано показався у військовій формі та зі зброєю в руках. Фото виклав у Instagram.

За словами актора – він знімається у у воєнному серіалі "Зв'язок". У стрічці покажуть, як змінилося життя українців після початку повномасштабного російського вторгнення. Зокрема про те, як люди жили годинами без світла, чули постійні вибухи та спілкувалися з рідними на відстані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суровцев показав емоційні знімки з коханою

Прихильники зірки розділилися на два табори. Одні підтримали й привітали актора, інші заявили, що цю роль мав би зіграти справжній захисник.

"Стільки гарних, підтягнутих хлопців на фронті, які як ніхто інший можуть зіграти свої ролі в кіно", "Кому зйомки, а комусь така гірка реальність", "Вам пасує цей образ", "Вам дуже личить військова форма", – писали в коментарях.

Цимбалюк розлютився на українських чоловіків, які виїхали за кордон з початку повномасштабної війни. За його словами, люди з українським паспортом не мають права бути байдужими до війни в Україні. Актор згадав спілкування зі своїм знайомим, який виїхав з України в США. Цей чоловік відмовляється говорити про війну у своїх соцмережах, а натомість розповідає про американські заклади харчування.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Спіймати Кайдаша" нарвався на критику через нову роль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі