понеділок, 04 лютого 2019 22:46

Зірка "Богемної рапсодії" зробив провокативну заяву щодо режисера стрічки

  Рамі Малек зіграв головну роль, фронтмена Queen Фредді Мерк'юрі Фото: скрін з фільму
Рамі Малек зіграв головну роль, фронтмена Queen Фредді Мерк'юрі Фото: скрін з фільму

Зірка "Богемної рапсодії" Рамі Малек розповів, що досвід співпраці з режисером стрічки Браяном Сінгером був "не надто приємним". Нещодавно Сінгера звинуватили у розбещенні неповнолітніх.

"У моїй ситуації з Браяном, це було неприємно", - сказав Малек, який зіграв Фредді Мерк'юрі, в інтерв'ю Hollywood Reporter. Водночас місяць тому, коли з'явилась інформація про секс-скандал навколо Сінгера, актор заявив, що це його не лякає.

Сінгера звільнили з посади режисера "Богемної рапсодії" після 2-х тижнів зйомок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Оскар" дають не завжди найкращим фільмам

"Це жахливо, - співчував Малек жертвам, які постраждали від режисера. - Я можу оцінити, через що вони пройшли, і наскільки важко це для них. Те, що у світлі ери #MeToo це досі існує, - жахлива річ".

  Браян Сінгер Фото: Mario Anzuoni/Reuters
Браян Сінгер Фото: Mario Anzuoni/Reuters

У кінці січня західні ЗМІ вибухнули новиною про те, що режисера "Богемної рапсодії" Браяна Сінгера звинуватили у розбещуванні неповнолітніх хлопчиків. Одразу четверо чоловіків зробили заяву. Сінгер спростував звинувачення і найняв адвокатів.

Також варто зазначити, що режисер заробить щонайменше 40 мільйонів доларів на "Богемній рапсодії", незважаючи на те, що він був звільнений майже на початку.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Богемної рапсодії" зробив провокативну заяву щодо режисера стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі