четвер, 01 листопада 2018 11:02

Людина-революціонер і новатор: у прокат виходить фільм-біографія про Мерк'юрі

  Рамі Малек в ролі Мерк'юрі у фільмі "Богемна рапсодія". Фото: Vogue UA
Рамі Малек в ролі Мерк'юрі у фільмі "Богемна рапсодія". Фото: Vogue UA

1 листопада в український прокат виходить "Богемна рапсодія" - фільм про життя та творчість Queen і Фредді Мерк'юрі. Американський актор Рамі Малек, відомий за роллю в серіалі "Містер Робот", розповів напередодні прем'єри фільму про свою роль Мерк'юрі у байопіку "Богемна рапсодія".

"Це спадщина людини, яку я вважаю революціонером, яку називали новатором. Мерк'юрі - один із найбільш вільних людей, які прикрасили планету. Це дає людям перспективу, з якою вони можуть жити своїм справжнісіньким життям. Таким чином, можливість зобразити кого-небудь такого - це справжній подарунок", - говорить актор.

За словами Малека, робота над байопіком була для нього виснажливою.

"Вперше в житті заснув у гримі. Був повністю виснажений кожен день", - додає Рамі.

Критики, незважаючи на суперечливі відгуки, вже оцінили хорошу гру головного актора в образі Мерк'юрі: включаючи сценічний образ музиканта, а також його особисті драми, самотність, застій у творчості та прогресуючу хворобу.

Окрім Малека, у фільмі знімалися Майк Майєрс, Люсі Бойнтон, Джозеф Маццелло, Ейдан Гіллен, Бен Харді, Том Холландер, Аллен Ліч та інші.

Режисером байопіку став Брайан Сінгер (трилогія "Люди Ікс"). За кілька місяців після початку зйомок його відсторонили через конфлікт із Рамі Малеком і частою відсутністю на знімальному майданчику. Сінгера замінив режисер і відомий актор Декстер Флетчер.

Ukrainian Film Distribution випустив офіційний трейлер фільму "Богемна рапсодія":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська стрічка увійшла до рейтингу найкращих неангломовних фільмів

"Богемна рапсодія" - американський драматичний фільм про соліста культової рок-групи Queen. Події охоплюють 15 років життя Фредді Мерк'юрі з моменту заснування групи до концерту Live Aid, що став найвеличнішим виступом за всю історію рок-музики.

Сюжет розповідає не тільки про період злету популярності музикантів, а й про фактичний розпад групи через спосіб життя Мерк'юрі. Але, незважаючи на всі проблеми і розбіжності, Queen возз'єднуються для грандіозного благодійного концерту Live Aid 1985-го.

Зараз ви читаєте новину «Людина-революціонер і новатор: у прокат виходить фільм-біографія про Мерк'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі