субота, 11 березня 2023 04:00

Зібров не спілкується з родичами-росіянами, а Путіну б скрутив хребці

Зібров не спілкується з родичами-росіянами, а Путіну б скрутив хребці
Український співак Павло Зібров скрутив би Путіну шию. Фото: showbiz.24tv.ua

Український співак Павло Зібров обірвав всі стосунки з родичами, які живуть у Воронезькій, Липецькій та Курській областях Росії.

Навіть не бере від них слухавки. Про це співак розповів в інтерв'ю Олесі Бацман.

"Вони через кілька днів (після початку війни – Gazeta.ua) дзвонили, говорили, якщо у вас така важка обстановка, ми готові вас прийняти, приїжджайте. Тому що у вас там небезпека, у вас там бандерівці захопили владу, фашисти, давайте до нас, ми все-таки рідня", – пригадав Зібров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сльози наверталися: Зібров розказав про дружбу з Повалій

Співак разом з сім'єю відмовилися.

"Після цього ми не спілкувалися. Якщо до них дійде, що накоїв Путін, їхня влада та їхній народ, тоді будемо розмовляти. Поки що, це бетонна стіна", – сказав він.

Український артист додав, що після повномасштабного вторгнення Росії не хоче знати жодного товариша з країни-агресора і більше не вважатиме росіян друзями.

Зібров також сказав, що при зустрічі з Путіним скрутив би йому в'язи.

"Він такий маленький, нижче за мене на дві голови. Я його взяв би в обійми - підійшов би до нього, нібито привітатися, - і спробував би йому шийні хребці скрутити, – сказав Зібров.

Він додав, що росіяни в пропаганді і не хочуть знати правду, тому вважають кремлівського диктатора ідеальним правителем.

Співак Павло Зібров розповів, що російські окупанти зробили з будинком його колеги, співачки Ірини Білик. Загарбники ввірвалися в заміський маєток артистки під час окупації Київщини. Розтрощили майже всю оселю. Втім, як каже Зібров, головне, що зараз Збройні сили України звільняють території від окупантів, а все інше можна відбудувати.

Зараз ви читаєте новину «Зібров не спілкується з родичами-росіянами, а Путіну б скрутив хребці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі