четвер, 11 липня 2024 13:35

Зеленська зачарувала елегантними образами у Вашингтоні
5

Олена Зеленська у Вашингтоні
Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine
Олена Зеленська у Вашингтоні
Олена Зеленська у Вашингтоні
Олена Зеленська у Вашингтоні
Олена Зеленська у Вашингтоні

Перша леді Олена Зеленська приїхала до Вашингтону з робочим візитом.

Дружина президента взяла участь у конференціях, де обговорила подальше освітнє партнерство України та Америки. Крім цього зустрілась з активістами, які допомагають людям з інвалідністю самостійно та повноцінно жити в суспільстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бордовий костюм і локони: Зеленська у стильному образі назвала тему четвертого Саміту перших леді та джентльменів

Для заходів Зеленська обрала елегантний образ. Одягла штанний костюм чорного кольору й сорочку в тон. Аутфіт доповнила масивною підвіскою, легкими локонами й ніжним макіяжем.

Крім цього приміряла синій костюм, який складався з жакета, жилета та широких штанів. Завершила образ білою сорочкою і золотою брошкою.

Раніше Зеленська зустрілась з ресторатором Євгеном Клопотенком у рамках Конференції з питань відновлення України. На шоу-кухні пригощали міжнародних партнерів стравами шкільних їдалень із меню реформи шкільного харчування. Зокрема, львівським сирником, борщем із копченою паприкою і рибними січениками.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська зачарувала елегантними образами у Вашингтоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі