четвер, 29 червня 2023 09:43

Зеленська назвала три пункти перемоги України
5

Олена Зеленська назвала три пункти перемоги України
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська назвала три пункти перемоги України
Олена Зеленська назвала три пункти перемоги України
Олена Зеленська назвала три пункти перемоги України
Олена Зеленська назвала три пункти перемоги України

Перша леді Олена Зеленська заявила, що для неї перемога України складається з трьох пунктів.

За її словами, перемога у війні, яку розв'язала Росія, може мати різні значення. Про це розповіла в інтерв'ю "РБК-Україна".

Зеленська переконана, що перемога України – це насамперед повернення всіх наших територій з 91-го року. Друге – це повернення всіх наших людей: полонених, військовополонених, дітей, людей, які виїхали.

"Ми дуже хочемо, щоби повернулися наші вимушені переселенці, ті, хто хоче повернутися, і дуже хочемо, щоб їх було більше. Нам потрібні люди в Україні", – пояснила.

Перша леді вважає, що третім пунктом є справедливість.

"Без створення Міжнародного трибуналу, без роботи Міжнародного кримінального суду, щоби кожен, хто віддавав накази, хто їх виконував, отримали не тільки вирок, але і покарання – я не буду відчувати перемоги. Але я впевнена, що ми зможемо все це зробити", – сказала Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лаконічній сукні з вирізом і туфлях-човниках: Зеленська знялася для обкладинки іспанської газети

Дружина президента повідомила, що за даними ВООЗ, у найближчі роки кожен п'ятий українець може зіштовхнутися з труднощами.

"Ми маємо думати про те, що буде з нами в майбутньому. Обов'язково все переживемо, але, на жаль, людська психіка влаштована таким чином, що кожен переживає те, що з ним відбувається, по-різному. І витривалість у нас різна. Тому наслідки можуть бути занадто важкими для нашої економіки й для нашої сфери охорони здоров'я", – розповіла.

Зеленська додала, що українці відчуватимуть наслідки війни ще 5-7 років після перемоги.

"Зрозуміло, за цей час частина дітей підросте і це будуть вже дорослі люди, які в ідеалі не мають нести з собою травму все життя. Я вірю в посттравматичне зростання і на це також ми покладаємо великі зусилля", – підсумувала.

Минулого тижня Зеленська відвідала декілька заходів у Ізраїлі. Для зустрічі з президентським подружжям – Ісааком Герцогом і його дружиною Міхаль Герцог вона обрала стриманий образ. Зеленська одягнула молочний костюм, який складається із спідниці довжини міді та подовженого жакета. Перша леді доповнила аутфіт білими туфлями-човниками та сережками-пусетами.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська назвала три пункти перемоги України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі