четвер, 26 жовтня 2023 12:35

Чекати ще 53 роки: Кондратюк назвав суму, яку йому винен Козловський
4

Кондратюк назвав суму, яку йому винен Козловський
Фото: ТСН
Кондратюк назвав суму, яку йому винен Козловський
Кондратюк назвав суму, яку йому винен Козловський
Кондратюк назвав суму, яку йому винен Козловський

Український продюсер Ігор Кондратюк назвав суму, яку йому повинен заплатити експідопічний Віталій Козловський.

У інтерв'ю "5 каналу" заявив, що не може зупинити процес стягування боргу з артиста.

"Відповідь про Козловського лежить абсолютно в юридичній площині, а не на площині того, що кажуть його друзі. Ви не повірите, але закон про виконавчу службу каже, що я не можу це зупинити. Це може зупинити або Козловський, або його адвокат, або хтось ще. Якщо суд на це погодиться. Але чому Козловський до початку своєї військової служби не зробив це, для мене велика загадка", - прокоментував продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ваша мета - мене знищити" - Козловський відповів Кондратюку на відмову мирової

Додав, що Козловському залишилося виплатити півтора мільйона.

"Десь 1,5 млн, може мільйон триста. В 2021 році він мені перерахував 28 тис. Треба мені прожити 53 роки, щоб він мені заплатив все, що він мені винен", - зазначив Кондратюк.

За його словами, Козловський "має дякувати ЗСУ", адже служба в Збройних силах "змушує його бути доброчесним громадянином":

"Перше - він захищає батьківщину, друге - він є законослухняним громадянином. До слова, багато стягувань по судам, в тому числі аліменти зараз пішли, тому що всі, хто служать, вони отримують зарплатні по-білому", - розповів продюсер.

Козловський почав співпрацювати з Кондратюком після участі у проєкті "Шанс" на телеканалі "Інтер" 2003 року. У 2012 році Козловський розірвав відносини із продюсером. 2020 року співак говорив, що його борг Кондратюку становить $300 тис. Він зазначав, що саме стільки "коштує його свобода". Улітку 2023 року співака мобілізували. Він пішов захищати Україну від російських окупантів.

12 жовтня Козловський заявив, що "Кондратюк забирає його військову зарплатню". За словами артиста, борг виник через те, що після припинення співпраці він виконував пісні, права на які належали експродюсеру. "Наслідок - судові позови проти мене за порушення авторських прав. Уже 1 млн грн я сплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю сплатити ще 2 млн", - повідомив Козловський.

Кондратюк назвав слова співака брехнею. 23 жовтня Козловський звернувся до експродюсера з пропозицією "завершити їхній конфлікт по-людськи". Кондратюк заявив, що Козловський "постить своє лайно".

Зараз ви читаєте новину «Чекати ще 53 роки: Кондратюк назвав суму, яку йому винен Козловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі