вівторок, 24 жовтня 2023 13:41

"Не пости своє лайно" - Кондратюк емоційно відреагував на пропозицію мирової від Козловського
3

Кондратюк емоційно відреагував на пропозицію мирової від Козловського
Фото: Скріншот
Кондратюк емоційно відреагував на пропозицію мирової від Козловського
Кондратюк емоційно відреагував на пропозицію мирової від Козловського

Продюсер Ігор Кондратюк відреагував на пропозицію мирової угоди від колишнього підопічного Віталія Козловського.

У коментарях під дописом виконавця у Facebook шоумен заявив, що їхній конфлікт вже давно врегульовано згідно закону. Артисту залишається лише виплатити борги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поливанні брудом живу вже 11 років: Козловський відповів на звинувачення Кондратюка

"Що за маячню ти пишеш? "Кейс"… Питання твоєї неетичної зухвалої протизаконної поведінки порушника авторських прав же давно урегульовано українськими судами! Бо до судів ти морозився, поводився неадекватно і не хотів сприймати прохань, зауважень, пересторог з нашого боку. Повторюю: питання давно урегульовано судами. Вони винесли свій вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пости своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману!" - написав Кондратюк.

Нагадаємо, Козловський запропонував Кондратюку три кроки до "примирення": 1. Зустріч і домовленість; 2. Сплата згідно рішень суду декількома (трьома-чотирма) платежами впродовж двох років з урахуванням сьогоднішніх обставин в країні; 3. Вирішення питання щодо подальшого придбання прав на окремі пісні зі старого репертуару.

Зараз ви читаєте новину «"Не пости своє лайно" - Кондратюк емоційно відреагував на пропозицію мирової від Козловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі