четвер, 12 жовтня 2023 13:30

"Маю сплатити ще 2 млн" - Козловський підтвердив, що віддає військову зарплату Кондратюку
5

Співак Віталій Козловський, який декілька місяців перебував на фронті, прокоментував історію з боргом Ігорю Кондратюку.

У своєму Facebook підтвердив, що віддає частину військової зарплати колишньому продюсеру.

"Суди і виконавчі провадження з колишнім продюсером тривають понад 10 років. Ці суди - не наслідок порушення якогось контракту. Не наслідок того, що я був винен гроші або в мене їх вклали, а я не повернув. Я пішов, не будучи винним ні копійки. Борги виникли вже після. Коли на концертах заспівав свої пісні, емоційно піддавшись закликам багатотисячної публіки, яка цих пісень чекала", - пояснив артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшна ганьба. Сумська "відчитала" Кондратюка за те, що він забирає військову зарплату Козловського

Додав, що під час співпраці з продюсером, з легкістю підписував усі папери, бо довіряв.

"Твоя справа співати. Документи це просто формальність, підписуй, а по-людськи ми завжди домовимось". От я і був впевнений, що порозуміємось і дійдемо з ним згоди. Принаймні, я не раз був ініціатором пропозиції зустрітись, обговорити і знайти рішення. Від зустрічей Кондратюк категорично відмовлявся. Наслідок - судові позови проти мене за порушення авторських прав. Вже мільйон гривень я сплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю сплатити ще 2 млн", - уточнив Віталій.

Захисник пояснив, що зараз військова частина відраховує від його зарплати відсоток на погашення виконавчих проваджень - на користь Кондратюка і на штраф в держбюджет. За словами Віталія, після всіх відрахувань від зарплати лишається десь половина. Але і цей залишок, потрапивши на його картку, одразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю.

"Усвідомлення цього на передовій сприймається зовсім інакше, ніж на цивілці. Бо велику кількість потреб ми з хлопцями закривали терміново самі, скидаючись. У кого рідні на війні, мене зрозуміють. Мусив розвести руками і пояснювати ситуацію своїм, бо скидатись було вже нічим", - зазначив Козловський.

Додав, що до Кондратюка звернулись з листом з проханням призупинити стягнення на час проходження військової служби. Відповідь була така, що перебування на службі не заважає продовжити стягнення.

"Я не збираюся жалітися, спекулювати статусом військового і говорити пафосні речі про те, що мені мають забути ці гроші. Співчуття мені не треба, бо історія не про це. Якщо суд постановив, що я їх маю сплатити - я буду сплачувати", - підсумував Віталій.

Нагадаємо, 13 червня Козловський повідомив, що йому вручили повістку з призовом на службу до армії. Артистові вручили мобілізаційне розпорядження з направленням до військової частини. Така форма повістки видається військовозобов'язаним, які пройшли медичну комісію та визнані придатними до служби. Артист показався у військовій формі та зі зброєю в руках.

22 червня співак офіційно став військовим. Він вступив до бригади "Рубіж" Гвардії наступу. Артист показав свій військовий квиток та жетон.

Зараз ви читаєте новину «"Маю сплатити ще 2 млн" - Козловський підтвердив, що віддає військову зарплату Кондратюку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі