вівторок, 24 вересня 2019 12:48

Заплатив за секс $500: Демі Мур зґвалтували у підлітковому віці

Заплатив за секс $500: Демі Мур зґвалтували у підлітковому віці
Демі Мур зґвалтували у віці 15 років. Фото: @demimoore

Голлівудська акторка 56-річна Демі Мур розповіла, що стала жертвою зґвалтування в 15 років.

Зірка обговорювала свої мемуари під назвою "Навиворіт" та дала відверте інтерв'ю виданню The Guardian.

Мур розповіла, що повернулась додому та застала матір в компанії чоловіка похилого віку. Після зґвалтування злочинець сказав, що зробив це зі згоди матері дівчинки, якій запропонував $ 500 за секс з неповнолітньою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 56-річна Демі Мур роздяглась догола для глянцю

"Я не повірила ґвалтівнику. Не думаю, що це була проста угода. Але вона впустила його в наш дім та дозволила мені нашкодити", - прокоментувала акторка.

За словами Демі, її мама була п'яничкою та водила маленьку доньку в бари, щоб чоловіки її помітили. Мати Мур померла в 1998 році.

Жінка згадувала, що багато разів бачила, як мати намагається накласти на себе руки.

"Вперше я побачила її спроби самогубства, коли мені було 12. Я врятувала їй життя. Своїми дитячими, маленькими пальчиками я дістала з рота таблетки, які вона намагалась проковтнути", - розповіла Мур.

У книзі Демі описувала свої спроби впоратись з поганими звичками: в середині 1980-х актриса пройшла реабілітацію від алкоголізму і наркоманії, але в 2012 році її життя знову почала розпадатися після розлучення з Ештоном Кутчером.

Нещодавно Демі Мур вразила шанувальників відвертостями про особисте та інтимне життя. Акторка розповіла, що її екс-чоловік змусив займатись груповим сексом.

Зараз ви читаєте новину «Заплатив за секс $500: Демі Мур зґвалтували у підлітковому віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі