понеділок, 26 серпня 2024 13:58

Замок, вишуканий дизайн і вечірка: зірка "Пліткарки" опублікував кадри з розкішного весілля
14

Ед Вествік одружився з Емі Джексон
Фото: instagram.com/edwestwick
Ед Вествік одружився з Емі Джексон
Ед Вествік одружився з Емі Джексон
Ед Вествік одружився з Емі Джексон
Ед Вествік одружився з Емі Джексон

Американський актор, зірка серіалу "Пліткарка" Ед Вествік зіграв весілля з колегою - Емі Джексон. Пара розписалася ще в березні цього року, а нещодавно провели церемонію в Італії.

На кадрах, опублікованих в Instagram, подружжя позувало біля арки, прикрашеної великою кількістю білих квітів. Позаду них виднівся замок-готель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій Решетнік поділився, як відпочиває з дружиною без дітей: романтичні фото

Емі одягла пишну сукню і мереживну фату з довгим шлейфом. Образ доповнила стриманою зачіскою та ідентичним макіяжем. Ед постав перед камерами в смокінгу з білим жакетом.

Перед весіллям закохані влаштували вечірку для рідних і друзів. Актор показався у смугастій сорочці та бежевих штанах, а його кохана обрала мереживне максі та обруч, який вчепила на волосся.

Крім цього знаменитості влаштували фотосесію Love Story на заході сонця й влаштували гучне святкування з найближчими на яхті.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Amy Jackson (@iamamyjackson)

Українська співачка 42-річна Аїда Ніколайчук вийшла заміж за голлівудського каскадера родом із Франції Деніела Лочіцеро. Церемонія відбулася у місті Бербанк, штат Каліфорнія, США. На святкування молодята запросили найближчих друзів.

Зараз ви читаєте новину «Замок, вишуканий дизайн і вечірка: зірка "Пліткарки" опублікував кадри з розкішного весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі