середа, 31 липня 2024 14:57

"З нашим днем, коханий" - Lama виклала рідкісне фото з бойфрендом
3

 Lama з бойфрендом
Фото: instagram.com/lamaukraine
 Lama з бойфрендом
 Lama з бойфрендом

Українська співачка Наталя Дзеньків, вона ж Lama, відзначає річницю стосунків з бойфрендом Романом.

У своєму Instagram зірка опублікувала спільне селфі з коханим і присвятила йому теплі слова.

"Наші вісім років любові. Це справжня спільна подорож, яка почалася з першого погляду і триває через тисячі моментів, кожен з яких додає новий штрих до картини нашої спільної історії. Це час, коли ми разом переживали злети і падіння, розуміли один одного без слів", - написала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 55-річна Матвєєва розсекретила свою максимальну вагу й поділилась секретами схуднення

Додала, що за цей час вони змогли створити свої сімейні традиції і навчилися ще більше цінувати одне одного.

"Це вісім років, які показали, що справжня любов не боїться труднощів і випробувань, а навпаки, стає міцнішою та сильнішою. З нашим днем, коханий", - підсумувала артистка.

Раніше Lama відверто розказала про свій перший шлюб. Зізналась, що у 18 років закохалась у хлопця, схожого на відомого німецького актора Томаса Андерса. "Такий гарний, чорнявий. Я настільки була безшабашною, що не розібралася хто він, що він. Ми познайомилися, і в той же день він зробив пропозицію. І я погодилася. Шлюб протривав близько року. А потім Віталік Телезін з'явився", - пригадала Наталя.

Зараз ви читаєте новину «"З нашим днем, коханий" - Lama виклала рідкісне фото з бойфрендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі