середа, 31 липня 2024 09:46

55-річна Матвєєва розсекретила свою максимальну вагу й поділилась секретами схуднення
7

Надія Матвєєва
Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya
Надія Матвєєва
Надія Матвєєва
Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

Українська телеведуча 55-річна Надія Матвєєва регулярно займається спортом і дотримується правильного харчування.

В інтерв'ю виданню "Гордон" зірка зазначила, що тренується навіть у спеку.

"Звичайно, це не кардіотренування, на витривалість. Ходьба у тіні, розтяжка - ідеальний варіант. Ці нехитрі вправи допомагають достатньо навантажити м'язи й не нашкодити серцево-судинній системі. Сама такий підхід практикую і рекомендую. А тіло і розум за таку активність подякують", - поділилась жінка.

Додала, що зараз дотримується стабільної ваги, але так було не завжди.

"Максимальна моя вага була у студентські роки - 70 кг. Зараз я дотримуюся стабільної ваги й дозволяю собі відхилення від неї плюс-мінус 3 кг. Якщо бачу на вагах щось не те, одразу ж регулюю раціон - більше зелені й білків, тримаю водний баланс і додаю більше спорту", - поділилася Надія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49-річна Єва Лонгорія показала фігуру без фотошопу та фільтрів

Матвєєва не обмежує себе в раціоні, а будує його так, щоб їжа смакувала по-різному щодня.

"І солодке, і гірке, і кисленьке, і солоне люблю. Саме різноманіття допомагає не впадати в крайнощі. Воно допомагає наситити організм потрібними елементами й не зациклюватися на продуктах, що можуть вплинути згубно на вагу", - розказала ведуча.

Раніше Матвєєва пояснила, чому не з'являється перед камерами з молодшим на 20 років бойфрендом. Зірка зазначила, що її коханий не публічна людина. Тож вона не порушує його кордони.

Зараз ви читаєте новину «55-річна Матвєєва розсекретила свою максимальну вагу й поділилась секретами схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі