четвер, 27 серпня 2020 22:51

Вже відомо, які танці виконають пари у першому ефірі "Танців з зірками"
6

Вже цієї неділі, 30 серпня, на телеканалі "1+1" стартує новий сезон шоу "Танці з зірками". Напередодні першого прямого ефіру у студію "Сніданку з 1+1" завітали судді четвертого сезону оновленого проєкту прима-балерина Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та легендарний Григорій Чапкіс. Вони розпочали святковий ефір, виконавши запальний танець під незмінний джингл проєкту.

Учасники сезону теж приєдналися до ранкової студії, але за допомогою відеозв'язку. Вперше в історії "Сніданку з 1+1" на екран вивели одразу 14 віконець із учасниками. Такий інноваційний формат був зумовлений карантинними обмеженнями. Проте, вже цієї неділі глядачі побачать зірок на паркеті у прямому ефірі "Танців з зірками".

Судді поділилися очікуванням від нового сезону.

Судді "Танців з зірками" поділилися очікуваннями від нового сезону
Фото: надане пресслужбою телеканалу "1+1"
Судді "Танців з зірками" поділилися очікуваннями від нового сезону
Судді "Танців з зірками" поділилися очікуваннями від нового сезону
Судді "Танців з зірками" поділилися очікуваннями від нового сезону
Судді "Танців з зірками" поділилися очікуваннями від нового сезону

"Ми з нетерпінням чекаємо на початок нового сезону. Я впевнена, що ми будемо спостерігати не тільки за святом танцю, краси, але й ще на паркеті будуть скандали, інтриги, кохання, та навіть народження дитини", - інтригує Катерина Кухар.

Влад Яма розповів, що досі не може повірити, що цього сезону на паркет вийде такий неймовірний склад зірок.

"Це якесь диво. Таку кількість цікавих та непередбачуваних зірок може зібрати лише проект "Танці з зірками". Я чув плітки, що багато хто побоюється Олега Винника, навіть він сам", - пожартував Влад.

А відповідаючи на запитання ведучих Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс про фаворитів шоу, Григорій Миколайович зазначив, що наразі їх немає, а передбачити, хто стане фіналістами, на даному етапі майже неможливо: "Головні судді в шоу – це телеглядачі".

У прямому ефірі вимогливі, але завжди справедливі судді оголосили учасникам шоу стилі, які їм випало танцювати вже цієї неділі. Судді витягували картки зі стилем для кожної пари з конверту та оголошували їх учасникам, які з нетерпінням чекали цього моменту цілих три тижні.

Так, співачка та молода матуся Санта Дімопулос та Макс Леонов виконають пристрасну самбу, яку учасники минулого сезону називали "самбою-вбивцею". Учасник гуртів Mozgi та "Время и Стекло" Позитив та Юлія Сахневич причарують віденським вальсом, шоумен та ведучий Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова запалять на паркеті ча-ча-ча. Акторка та колишня учасниця гурту "Віа Гра" Надія Мейхер та Кирило Васюк здивують румбою, у той час, як співак, та кумир мільйонів Олег Винник та Олена Шоптенко продемонструють пристрасть за допомогою танго. Актор Арам Арзуманян та Тоня Руденко станцюють фьюжн, лідер гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна та Дмитро Жук здивують ча-ча-ча, реп-виконавиця Alyona Alyona та Юрій Гурич будуть дивувати суддів сальсою. У свою чергу, учасник шоу "Холостяк" Сергій Мельник та Аделіна Делі проживуть історію у стилі танго, актор Тарас Цимбалюк та Яна Заяць причарують контемперарі, акторка, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька та Ігор Гелуненко продемонструють джайв, а телеведуча Оля Фреймут та Ілля Падзіна втілять у життя фокстрот. Також цей стиль бального танцю станцює пара Слави Камінської та Дмитра Дікусара, а от фронтмен гурту "Бez обмежень" Сергій Танчинець та Яна Цибульська будуть дивувати вальсом.

У свою чергу, учасники нового сезону поділились емоціями напередодні прем'єри:

"Мої донечки не знають, що я беру участь у "Танцях з зірками", я хочу зробити для них сюрприз", - сказала українська акторка Надія Мейхер.

Кумир мільйонів Олег Винник зазначив, що для нього головне, щоб його партнерка Олена Шоптенко була задоволена їхнім танцем.

Юлія Саніна з Дмитром Жуком попередили, що збираються перемагати: "Ми налаштовані рішуче. Діма вчить мене танцювати з нуля, адже я ніколи раніше цього не робила, тому побачите щось новеньке від рокерів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрпризи від Каменських, Потапа і Тіни Кароль: як Юрій Горбунов відгуляв ювілей

А от Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова сказали, що готові дивувати, адже лише вони танцюватимуть втрьох. В свою чергу, Санта Дімопулос та Макс Леонов пообіцяли підкорювати суддів та глядачів красою танцю, емоціями і технікою.

Телеканал 1+1 оприлюднив імена всіх учасників нового сезону "Танці з зірками", який вийде на екрани восени цього року. Протягом тижня потенційні учасники передавали один одному естафету в рамках #танціззіркамиміchallenge, запрошуючи до участі в проекті.

Зараз ви читаєте новину «Вже відомо, які танці виконають пари у першому ефірі "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі