середа, 26 серпня 2020 15:15

Сюрпризи від Каменських, Потапа і Тіни Кароль: як Юрій Горбунов відгуляв ювілей
5

Юрій Горбунов відзначив день народження.
Фото: instagram.com/gorbunovyuriy
Юрій Горбунов відзначив день народження.
Юрій Горбунов відзначив день народження.
Юрій Горбунов відзначив день народження.
Юрій Горбунов відзначив день народження.

24 серпня ведучий Юрій Горбунов відзначав 50-річчя. Його дружина Катерина Осадча влаштувала імениннику яскраве та гучне свято.

Відзначали день народження в одному зі столичних ресторанів. На вечірці гості мали дотримуватися дрескоду: одягтися в чорно-біле.

Привітати шоумена прийшли Олег Винник, Настя Каменських із Потапом, Оля Полякова, Дзідзьо, Дмитро Монатік з дружиною та багато інших зірок українського шоу-бізнесу. Сюрпризом для іменинника стало виконання Каменських її пісні "Попа, как у Ким". Потап увесь вечір жартував і веселив гостей. Тіна Кароль разом з іменинником зробили пародію на шоу "Танці з зірками". Знаменитості публікували фото та відео з вечірки в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча з сином підкорили гору Тахтали на відпочинку

"Дякую тобі, Катрусю, за свято. Це було неймовірно й незабутньо. Стільки сюрпризів і тижнів підготовки. На таке здатна тільки ти", - написав Горбунов у своєму Instagram.

Ведуча Катерина Осадча разом із сім'єю літала у відпустку в Туреччину. Фотографії з відпочинку 36-річна зірка опублікувала у своєму Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Сюрпризи від Каменських, Потапа і Тіни Кароль: як Юрій Горбунов відгуляв ювілей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі