вівторок, 01 листопада 2011 21:53

Лікар Джексона відмовився давати свідчення в суді

Лікар Джексона відмовився давати свідчення в суді

Особистий лікар померлого в 2009 році "короля поп-музики" Майкла Джексона Конрад Мюррей у вівторок відмовився давати свідчення в ході судового процесу, на якому він звинувачується в ненавмисному вбивстві музиканта, передає агентство Франс Прес.

"Я прийняв рішення не давати показання на цьому процесі", - заявив лікар судді Майклу Пастору.

У понеділок Мюррей говорив, що, можливо, дасть свідчення.

Таким чином, дебати сторін на процесі закінчилися. У четвер захист і обвинувачення виступлять з останнім словом.

Нагадаємо, Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя в Лос-Анджелесі. За версією слідства, Мюррей дав музикантові надмірну дозу пропофолу, який у взаємодії з іншими препаратами, у тому числі заспокійливими, став причиною загибелі співака.

Сам Мюррей раніше визнавав, що 25 червня він на дві хвилини вийшов з кімнати Джексона, а коли повернувся, співак уже був без свідомості. У понеділок свідок захисту Мюррея анестезіолог Пол Уайт визнав у суді, що його колега порушив стандарти лікування при роботі зі співаком.

Якщо суд визнає винним Мюррея, який не заперечує той факт, що давав невеликі дози пропофолу Джексону, але не вважає себе винним у ненавмисному вбивстві, він може бути засуджений до чотирьох років ув'язнення і втратити ліцензію на лікарську діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Джексона відмовився давати свідчення в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі