середа, 10 липня 2024 09:13

"Воно непередбачувано" - Фагот чесно сказав, де бере гроші під час війни
3

Фагот
Фото: instagram.com/fahot
Фагот
Фагот

Учасник гурту "ТНМК" Олег Михайлюта, він же Фагот, розсекретив свій заробіток під час війни.

В інтерв'ю Славі Дьоміну артист заявив, що має студію звукозапису.

"Друзі допомагають, роблять якісь замовлення, студія працює, ми працюємо. На студії ми пишемо не лише себе, а й інших артистів. Хто хоче – ми робимо і рекламні ролики, озвучки відбуваються. Тури все ж таки відбуваються. Хоча, само собою, ми левову долю переказуємо пацанам (військовим - Gazeta.ua), бо якщо "нуль" не втримається, то наші студії з нашими українськими ідеями нікому не будуть потрібні. Тому ми, як можемо, вкладаємося у військо, але намагаємося тримати і культуру, і музику", - зазначив співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч розказала про батька, який рятує життя військових

Додав, що стабільного доходу у нього немає.

"Минулого місяця взагалі нуль заробив. Воно непередбачувано. Іноді нормально ввалюється десятками, іноді взагалі пусто. Я витрачаю на студію, оренду, комуналку, бензин. Я, до речі, не рахував. Подушку безпеки ти, звісно ж, собі робиш, але коли війна почалася, вона починає дуже швидко "линяти", - зізнався Михайлюта.

Раніше Фагот пригадав, як допоміг своїй колишній-росіянці уникнути конфлікту з батьками. Вони одружилися у 22-річному віці, але жінка зрадила артисту й завагітніла від іншого чоловіка. Однак, щоб не було соромно перед родичами, попросила Фагота дати новонародженій доньці своє прізвище та по-батькові.

Зараз ви читаєте новину «"Воно непередбачувано" - Фагот чесно сказав, де бере гроші під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі