вівторок, 09 липня 2024 18:38

Фагот зізнався, що мав названу доньку від росіянки
3

Фагот
Фото: instagram.com/fahot
Фагот
Фагот

Учасник гурту "ТНМК" Олег Михайлюта, він же Фагот, пригадав, як допоміг своїй колишній-росіянці уникнути конфлікту з батьками.

Вони одружилися у 22-річному віці, але жінка зрадила артисту й завагітніла від іншого чоловіка. Однак, щоб не було соромно перед родичами, попросила Фагота дати новонародженій доньці своє прізвище та по-батькові. Про це виконавець розказав у інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Це дуже смішна історія. Але це ж не моя донька. Це була їй (колишній дружині - Gazeta.ua) підтримка. Зараз уже аналізую це все з точки зору наших геополітичних розкладів і війни і розумію, що вона нагуляла десь там дитину і зрозуміла, що їй простіше зі мною домовитися, щоб я на себе роль г*нд*на взяв перед її родиною, ніж їй самій перед сім'єю розкрити правду. Напевно, у росіян брехня та всі ці цинічні розклади - воно в крові. Вони по-іншому не вміють", - поділився Олег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч розказала про батька, який рятує життя військових

Додав, що його прізвище дівчинка проносила протягом двох років.

"Софія Олегівна Михайлюта. Вона попросила записати її на мене. Я кажу: "Добре, щоб тебе твоя родина не з'їла з потрохами, я зроблю". Може, це і неправильно, але, скажімо так, це був мій останній реверанс при розставанні. Потім вона знайшла чоловіка, який сказав, що хоче вдочерити Софійку. До цього ми бачилися й дуже ніжно до неї ставився рік чи два…", - пригадав Фагот.

Раніше Михайлюта заявив, що українські артисти мають бути готовими узяти в руки зброю та захищати державу на рівні з іншими громадянами. Коли йдуть вбивати тебе - треба брати в руки зброю. Це стосується абсолютно всіх.

Зараз ви читаєте новину «Фагот зізнався, що мав названу доньку від росіянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі