вівторок, 08 жовтня 2019 12:50

"Військова допомога в день весілля моєї доньки" - Джим Керрі намалював карикатуру на розмову Зеленського та Трампа

"Військова допомога в день весілля моєї доньки" - Джим Керрі намалював карикатуру на розмову Зеленського та Трампа
Джим Керрі намалював карикатуру на Зеленського та Трампа. Фото: Reuters

Американський актор і комік Джим Керрі намалював карикатуру на президента України Володимира Зеленського та президента США Дональда Трампа.

Малюнок знаменитість запостив у Twitter.

На зображенні Трамп звертається до Зеленського з цитатою головного героя фільму "Хрещений батько".

"Одного разу - цей день може ніколи і не настати - я попрошу тебе про послугу. Але доти прийми від мене цей дар як військову допомогу в день весілля моєї доньки", - говорив карикатурний Трамп.

"Батько-шахрай зробив Зеленському "пропозицію, від якої неможливо відмовитися", - підписав малюнок Керрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Главу Пентагону допитають за виділення військової допомоги Україні

26 вересня комітет із розвідки Палати представників США опублікував скаргу співробітника американської розвідки на телефонну розмову президента Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським. Скаргу розсекретили.

Трамп просив Зеленського відновити розслідування щодо компанії Burisma, з якою пов'язаний син Джо Байдена Хантер. Фактів прямого тиску на Зеленського в документі немає.

Після скандалу навколо розмови Трампа із Зеленським спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про запуск процедури імпічменту Дональда Трампа через передбачуваний тиск на президента України.

Зараз ви читаєте новину «"Військова допомога в день весілля моєї доньки" - Джим Керрі намалював карикатуру на розмову Зеленського та Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі