середа, 02 лютого 2011 17:53

Віктор Ющенко не бачиться зі своєю кумою (ФОТО)
5

Фото: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Актриса Театру на Лівому березі та зірка серіалів Олеся Жураківська – кума екс-президента України Віктора Ющенка. 6 років тому вони разом із Ющенком хрестили другу дитину політика нардепа-"нашоукраїнця" Миколи Катеринчука і його дружини Анастасії.

"Коля дружив з Віктором Андрійовичем, а я з Настею. Тому нас і взяли в хрещені батьки Софії-Ніколь. Для мене більше важив не факт кумівства з Ющенком, а запрошення моїх добрих друзів. Це було так зворушливо, що я аж розплакалася. З Віктором Андрійовичем не спілкуюся, бо ніде з ним не перетинаюся. Навіть на дні народженні хрещениці не бачимося", - розповіла Олеся Жураківська Gazeta.ua.

З Катеренчуками актриса бачиться постійно. Вона була присутня при знайомстві майбутнього політика, а тоді ще студента юридичного факультету Миколи Катеринчука з його майбутньою дружиною.

"З Настею я знайома давно. Ще відтоді, як першу освіту отримувала - технолога швейного виробництва. Ми разом захоплювалися танцями, виступали квартетом, потім тріо. Коли до Києва приїздили різні виконавці, такі як Маліков, Пресняков, гурт "А-студіо", ми їм підтанцьовували. Бо зі своїм балетом тоді ще ніхто не їздив. При мені до Насті підійшов чорнявий вродливий хлопець, щоб познайомитися. Очі в обох загорілися. Потім Коля дуже делікатно, по-лицарськи став натякати, що хоче її запросити в кафе. Настя збиралася на перше побачення у мене вдома. Я її випустила з дверей і сказала: "Ти вийдеш за нього заміж". Вона так сміялася. А потім так і сталося", - поділилася актриса.

У Жураківської 6 хрещеників. Рік тому її запросили стати хрещеною мамою сина російської актриси Лари Чаклін. Церемонію хрещення проводив Іван Охлобистін — скандальний російський священнослужитель, режисер, письменник і актор. Він зіграв роль лікаря Бикова у фільмі "Інтерни".

"Охлобистін дуже приємна людина. Кажуть, він у ролі Бикова страшне жорсткий. Але я жодної серії не бачила", - зізналася вона.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко не бачиться зі своєю кумою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі