середа, 28 лютого 2024 13:45

"Виховуємо вільних дітей" - доньку Мірошниченка захейтили в Instagram
3

Донька Мірошниченків Мія
Фото: instagram.com/_inna_mi_
Допис Інни Мірошниченко
Донька Мірошниченків Мія

Дружина Тімура Мірошниченка - Інна - опублікувала відео, на якому їхня старша донька Мія ввечері співає у мікрофон.

Після цього на них посипалося чимало критики. Підписники дорікнули жінці за нібито неприпустиму поведінку дитини.

Блогерка не стала мовчати й одразу відповіла на хейт.

"Перед тим, як критикувати когось (в даному випадку мене), врахуйте те, що світ ширший, ніж ви бачите. Тому поки спів моєї дитини не розбудив вас, то не треба від імені моїх сусідів писати мені своє невдоволення. Ми свідомо виховуємо вільних дітей. Але ми неінфантильні створіння. Ми врахували це при купівлі квартири і зонуванні простору. У нас лише з одного боку є сусіди. Це кухня. Всі інші кімнати межують з повітрям та шахтою ліфта. Зверху нас нікого немає", - написала Інна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина екснардепа Арістова відверто розказала про його численні зради

Додала, що в їхній квартирі є звукоізоляція.

"Діти мають мати простір, де вони можуть бути собою. Ми зробили такий простір вдома. І ні, ніхто не жаліється, бо ми нікому не заважаємо. А ще о 8 починають робити ремонти. Ми не живемо в бібліотеці, якщо що. Якщо вам заважають гучні сусіди - розбирайтеся з ними. Не зі мною. А якщо вам занадто гучна моя історія, то у вас в телефоні точно є кнопочка регулювання звуку", - підсумувала багатодітна мати.

Раніше Інна розповіла, як змінився їхній молодший син Марсель відколи його всиновили. Вона опублікувала відео у різний період життя малюка за останні шість місяців.

Зараз ви читаєте новину «"Виховуємо вільних дітей" - доньку Мірошниченка захейтили в Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі