пʼятниця, 28 травня 2021 11:03

Відзначають день брюнеток: найяскравіші чорнявки українського шоубізу
7

Сьогодні, 28 травня, відзначають День брюнеток. Неофіційне свято присвячене темноволосим дівчатам і жінкам заснували 2006 року. Чорний колір волосся є найпоширенішим на планеті, проте образ ефектних брюнеток завжди в моді.

Gazeta.ua розповідає про найяскравіших брюнеток серед українських зірок.

Співачку Настю Каменських важко уявити із світлим волоссям. Саме темні кучері зірки полюбились прихильникам її творчості.

Автор: Instagram.com/kamenskux
  Настя Каменських
Настя Каменських

Це саме стосується і Руслани Лижичко. Брюнетка від природи завоювала серця мільйонів завдяки своїм запальним пісням і яскравій зовнішності.

Автор: Instagram.com/ruslana.lyzhychko
  Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Спірне питання чи стала б Даша Астаф'єва секс-символом із світлим кольором волосся. Шанувальники стверджують, що секрет її сексуальності прихований саме в чорних локонах.

Автор: Instagram.com/da_astafieva
  Даша Астаф’єва
Даша Астаф’єва

Співачка Анастасія Приходько зачаровує контрастом світлої шкіри і чорного волосся. Таке цікаве поєднання надає її образу загадковості та незвичайності.

Автор: Instagram.com/prykhodko_official
  Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Ще одна яскрава брюнетка серед українських зірок це телеведуча Маша Єфросініна. За понад 20 років телевізійної кар'єри глядачі звикли сприймати Машу саме, як ефектну брюнетку.

Автор: Instagram.com/mashaefrosinina
  Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Серед істинних брюнеток не можна не відзначити Джамалу. Темний колір волосся це те, що не варто їй змінювати за будь-яких обставин.

Автор: Instagram.com/jamalajaaa
  Джамала
Джамала

Співачка та скрипалька Ассія Ахат ще на початку своєї кар'єри захопила незвичайною зовнішністю. Не лише талант, але й поєднання абсолютно чорного волосся і блакитних очей враз зачарувало її шанувальників.

Автор: Instagram.com/ahhattassia
  Ассія Ахат
Ассія Ахат
26 травня обрали найкрасивішу заміжню жінку України. Переможницею конкурсу Mrs. Ukraine International 2021 стала психолологиня та дизайнерка інтер'єрів з Дніпра 33-річна Тетяна Ровна.
Зараз ви читаєте новину «Відзначають день брюнеток: найяскравіші чорнявки українського шоубізу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі