вівторок, 02 квітня 2024 15:08

"Відвикаю від родини" - Ярмак заговорив про проблеми в сім'ї через війну
4

Олександр Ярмак
Фото: instagram.com/yarmak_music
Олександр Ярмак
Олександр Ярмак
Олександр Ярмак

Український репер Олександр Ярмак, який з початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ, розповів, як на його сім'ю вплинула війна.

В інтерв'ю Славі Дьоміну військовий зізнався, що відстань негативно впливає на їхні стосунки з дружиною Анною.

"Я відверто відвикаю від родини. Хоча телефоном я говорю з дружиною часто, навіть на бойових: сидиш іноді в підвалі, є вільний час, щоб набрати та запитати, як справи. Але ти відвикаєш, адже телефон - це зовсім інше", - пояснив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після 11 років шлюбу: Дімопулос розлучилась з відомим бізнесменом

Додав, що під час передислокації вони зустрічаються на нейтральній території.

"Іноді вони їдуть до мене на зустріч, наприклад, коли у нас передислокація, і я маю один день, поки група в дорозі. Ми можемо зустрітися десь у Дніпрі, в Полтаві. Ми намагаємося їхати на зустріч одне до одного, тому що я сумую за ними", - підсумував артист.

Зазначимо, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Ярмак пішов до військкомату. Однак, йому відмовили через відсутність бойового досвіду. Наступного дня артист знайшов можливість потрапити до ЗСУ через знайомство. Спочатку Олександр був гранатометником, згодом пройшов навчання і почав працювати аеророзвідником.

У вересні минулого року артист повідомив, що очолив підрозділ управління дронами. Він заявив, що відповідатиме за життя 28 людей.

Зараз ви читаєте новину «"Відвикаю від родини" - Ярмак заговорив про проблеми в сім'ї через війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі